Profiel

De diensten van Steven Muiser Consultancy richten zich op zowel management-, financiële- en procesmatige ondersteuning voor not-for-profit –organisaties (gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen etc.) als profit-organisaties.

De deskundigheid, kennis en ervaring van mijn diensten vindt zijn oorsprong tijdens het dienstverband bij een Big-4 accountantsorganisatie Deloitte Accountants B.V.  In de ruim 15 jaar dat ik actief ben als registeraccountant ben ik bij diverse organisatie binnen geweest. Naast de gebruikelijke controles zijn er legio diverse bijzondere opdrachten uitgevoerd.  Hierbij heb ik gemerkt dat niet altijd alles vanzelf gaat bij deze organisaties en dat er een brede behoefte bestaat aan kennis en ervaring op financieel- en procesmatig gebied.

Vanuit dit gegeven is Steven Muiser Consultancy opgericht. Het zijn uiteraard uitdagingen voor een zelfstandig ondernemer, maar het zijn vooral kansen voor u als organisatie. De kans die u als organisatie geboden krijgt ligt hem in het simpele feit dat met het inhuren van Steven Muiser Consultancy tevens kennisoverdracht zal plaats vinden met u en de medewerkers van de organisatie. Dat is voor mij de belangrijkste voorwaarde voor het leveren van mijn diensten.

 

 

 

Contact


Tel:
06-23921463

E-mail:
info@muiserconsultancy.nl

Adres:
it Gerslān 1
8621 DW HEEG